1 (edited by hcs 2012-11-12 03:51)

Topic: [RELEASE] Logo

Add logo to header
v0.5.2
The tests only in our 1.4.2

screenshots:
http://pic.lg.ua/x/8/add939/aa88a4d2.png

http://pic.lg.ua/x/7/1d3dca/a9637f8a.png

http://pic.lg.ua/x/8/d38541/e9ae35d0.png

http://pic.lg.ua/x/8/c930fe/cf844383.png

Logo for download via the "Settings" page.
Storage Location logo - 'img' folder at the root of the forum -> File 'logo'
Need permission to write to this folder
Download the new logo will delete the old one.
Hide the name of the forum, use the alignment is only possible when the logo
"Insert logo" is now disabled if the logo is not found
Select logo position (left or right)
Select the text alignment Forum name and description (left, right, centered)
Selecting a vertical position for the title of the forum and its description (top, bottom, middle)
Logo of the default link to the homepage, you can change the link address and a description of the settings
Download: https://github.com/downloads/floop-as/e … s/logo.zip

Translated into English
I'll take any comments.
thank you

I not talk in english, i use a translator : )

Re: [RELEASE] Logo

where i can download?

Re: [RELEASE] Logo

OP has DL Link - https://github.com/downloads/floop-as/e … s/logo.zip

Re: [RELEASE] Logo

nice thanks!

Re: [RELEASE] Logo

Perfect !

6 (edited by funkz 2012-05-24 18:45)

Re: [RELEASE] Logo

Hi, im running the latest version of punBB. had d/l logo here:
/var/www/forum/img # ls logo/
lang  main.css  manifest.xml
permissions set to:
drwxrwxrwx 3 root root 4.0K May 14 16:27 logo

But i don't have any logo option under admin/settings

Any help appreciated!

Re: [RELEASE] Logo

funkz wrote:

Hi, im running the latest version of punBB. had d/l logo here:
/var/www/forum/img # ls logo/
lang  main.css  manifest.xml
permissions set to:
drwxrwxrwx 3 root root 4.0K May 14 16:27 logo
But i don't have any logo option under admin/settings
Any help appreciated!

http://pic.lg.ua/x/6/4ac38b/md_bcc19a74.png
http://pic.lg.ua/x/8/ce3179/md_4f651051.png
http://pic.lg.ua/x/6/4b8f67/md_1962c6c3.png
http://pic.lg.ua/x/8/dfb2a3/md_b5d636c9.png
http://pic.lg.ua/x/8/7757a6/md_26bf13ae.png
http://pic.lg.ua/x/6/292f87/md_a607e9a9.png
http://pic.lg.ua/x/6/82a509/md_19ca607a.png

Re: [RELEASE] Logo

Thanks

Re: [RELEASE] Logo

I can't send attachments so here some corrections:

1) Add open/close table rows, there aren't and it isn't invalid html

2) id are unique, change id="left"/id="right" in td or in div

here the corrected part in manifest.xml:

<hook id="hd_gen_elements"><![CDATA[
            
            if( $forum_config['o_logo_enable'] == '1' && $forum_config['o_logo_align'] == 'left' )
                {
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] = '<table class="logo"><tr>';
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] .= '<td class="logo" id="left1"><div  id="left" class="logo">';
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] .= ($forum_config['o_logo_link'] != '') ? '<a class="logo" href="'.$forum_config['o_logo_link'].'" title="'.$forum_config['o_logo_link_title'].'"></a></div></td>' : '</div></td>';
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] .= '<td class="title" style="vertical-align:'.$forum_config['o_logo_title_vertical'].'">';
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] .= ($forum_config['o_logo_hide_forum_title'] != '1') ? '<p id="brd-title" style="text-align:'.$forum_config['o_logo_title_align'].'"><a href="'.forum_link($forum_url['index']).'">'.forum_htmlencode($forum_config['o_board_title']).'</a></p>' : '';
                    $gen_elements['<!-- forum_desc -->'] = ($forum_config['o_board_desc'] != '') ? '<p id="brd-desc" style="text-align:'.$forum_config['o_logo_title_align'].'">'.forum_htmlencode($forum_config['o_board_desc']).'</p></td></table>' : '</td></tr></table>';
                }
            if( $forum_config['o_logo_enable'] == '1' && $forum_config['o_logo_align'] == 'right' )
                {
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] = '<table class="logo"><tr>';
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] .= '<td class="title" style="vertical-align:'.$forum_config['o_logo_title_vertical'].'">';
                    $gen_elements['<!-- forum_title -->'] .= ($forum_config['o_logo_hide_forum_title'] != '1') ? '<p id="brd-title" style="text-align:'.$forum_config['o_logo_title_align'].'"><a href="'.forum_link($forum_url['index']).'">'.forum_htmlencode($forum_config['o_board_title']).'</a></p>' : '';
                    $gen_elements['<!-- forum_desc -->'] = ($forum_config['o_board_desc'] != '') ? '<p id="brd-desc" style="text-align:'.$forum_config['o_logo_title_align'].'">'.forum_htmlencode($forum_config['o_board_desc']).'</p></td>' : '</td>';
                    $gen_elements['<!-- forum_desc -->'] .= '<td class="logo" id="right1"><div id="right" class="logo">';
                    $gen_elements['<!-- forum_desc -->'] .= ($forum_config['o_logo_link'] != '') ? '<a class="logo" href="'.$forum_config['o_logo_link'].'" title="'.$forum_config['o_logo_link_title'].'"></a></div></td></table>' : '</div></td></tr></table>';
                    
                }
    ]]></hook>

10

Re: [RELEASE] Logo

Hello, I want to put a logo in my forum header but I met this error message when I wanted install it:

IMPORTANT! The extensions listed below were found in the extensions folder but are not available for install or upgrade because the errors displayed below were detected.
Loading of extension "logo" failed.
Element extension/hooks/hook has content which does not end in PHP mode.

I'm in 1.4.2 version

thanks for help

11

Re: [RELEASE] Logo

it work great.

ps. for new members install it like a normal extension.

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

12 (edited by Justice 2012-08-01 00:21)

Re: [RELEASE] Logo

Achile wrote:

Hello, I want to put a logo in my forum header but I met this error message when I wanted install it:

IMPORTANT! The extensions listed below were found in the extensions folder but are not available for install or upgrade because the errors displayed below were detected.
Loading of extension "logo" failed.
Element extension/hooks/hook has content which does not end in PHP mode.

I'm in 1.4.2 version

thanks for help

To fix, in manifest.xml on line 326, change

                                </div><?

to this:

                                </div><?php

Thanks to the author for a great extension!

13

Re: [RELEASE] Logo

Hi,

How can I modify the logo manifest in order to add text not picture to the logo?
I know its not a "1 answer question" but im building a new extension and I need so help.

smile

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

Re: [RELEASE] Logo

this logo extension is not working with adsense extension as the ad is the top right side wont show if the logo is enabled.

anyway to fix this?

MyFootballCafe.com  is Now Online!

15

Re: [RELEASE] Logo

Im having the same issue

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

16

Re: [RELEASE] Logo

anyone got a fix to this?

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

17

Re: [RELEASE] Logo

What issue yuo have?

18

Re: [RELEASE] Logo

logo extension is not working with adsense extension.

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

19

Re: [RELEASE] Logo

Where I may find this adsense extension?

20

Re: [RELEASE] Logo

here

http://punbb.informer.com/forums/topic/ … semanager/

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

21

Re: [RELEASE] Logo

I send this bug to author ext.

22

Re: [RELEASE] Logo

Ok. I hope they find a fix

Check it out www.telecomtraffic.com. Maybe you are interested :)

23

Re: [RELEASE] Logo

Please test.

https://dl.dropbox.com/u/109668820/punbb/logo.zip

I not talk in english, i use a translator : )

Re: [RELEASE] Logo

Hi, sorry but I can't unzip your file hmm

25

Re: [RELEASE] Logo

Sorry. Try again

https://dl.dropbox.com/u/109668820/punbb/logo.zip

I not talk in english, i use a translator : )