Translations of this page: en bg cs de fi fr hu it ja pl ru tr zh

PunBB 1.3:n asentaminen SourceForge.netiin

Tämä sivu on käännetty versio keskustelualueen aiheen viestistä.

HÄN (HE) TEKIVÄT SEN!

http://linuxforclinics.sourceforge.net/forum/

Vaiheet PunBB 1.3:n saamiseksi toimimaan SF.netissä ilman yksittäisen tiedoston muuttamista:

1. Selvitä, miten voit yhdistää verkkotilallesi (lue SF.netin dokumentaatio) ja tee kansio 'htdocs'- ja 'persistent' -kansioihisi, joihon haluat asentaa PunBB:n. Valitsin 'forum' kumpienkin nimiksi.


2. Yhdistä phpmyadmin -käyttöliittymään ja luo tyhjä tietokanta. Joudut ehkä lukemaan tästä vaiheesta SF.netin dokumentaatiosta. MUISTA TEKEMÄSI TIETOKANNAN NIMI JA ETULIITE, JOKA ON KAIKILLA TIETOKANNOILLASI!


3. Siirrä PunBB SF.netin verkkotilalle näiden mukaan:
'cache' -kansio ja sen sisällä olevat tiedostot = persistent/forum/cache
'img/avatars' -kansio ja sen sisällä olevat tiedostot = persistent/forum/img/avatars
kaikki muut tiedostot ja kansiot = htdocs/forum

HUOMAUTUS 1: .htaccess -tiedostot eivät siirry palvelimelle automaattisesti jos tiedostopolkusi put -komennossa käyttää jokerimerkkiä (esim. - put cache/*). Muista siirtää ne erikseen oikeaan hakemistoon (esim. put cache/.htaccess) HUOMAUTUS 2: Tein tyhjiä tiedostoja ja siirsin ne 'persistent/forum/cache' -hakemistoon. En tarkistanut, luoko PunBB ne automaattisesti, kun oikeudet on muutettu (niitten pitäisi, mutten testannut sitä). Tyhjät tiedostot, jotka sinun pitää siirtää 'persistent/cache' -hakemistoon ovat nimeltään:

cache_bans.php cache_censors.php cache_config.php cache_ext_version_notifications.php cache_forum.php cache_hooks.php cache_quickjump.php cache_ranks.php cache_updates.php


4. Luo nämä symboliset linkit (muuta koodia vastaamaan projektiasi):

symlink /home/groups/m/my/myproject/persistent/forum/cache /home/groups/m/my/myproject/htdocs/forum/cache

symlink /home/groups/m/my/myproject/persistent/forum/img/avatars /home/groups/m/my/myproject/htdocs/forum/img/avatars

HUOMAUTUS: Varsinaiset 'cache' ja 'img/avatars/ -hakemistot EIVÄT SAA OLLA olemassa 'htdocs' -kohdassa. Jos siirsit ne vahingossa 'htdocs/forum' -kansioon, poista ne ennen symbolisien linkkien tekoa ja tarkista, että ne ovat 'persistent/forum' -kansiossa niin kuin tämä opas näyttää.


5. Muuta hakemistojen 'cache' ja 'img/avatars' oikeudet ja niiden sisältöjen oikeudet lukemaksi 0777.

chmod 0777 kansionimi/tiedostonimi

HUOMAUTUS: Sinun pitää ehkä asettaa oikeudet myös symbolisille linkeille kuin 'persistent/forum' ja 'persistent/forum/img' -hakemistoillekin. Olen liian laiska tarkistamaan, mikä tässä tekee keskustelualueen lopullisesti toimimaan.


6. Siirry osoitteeseen http://sinunprojektisi.sourceforge.net/forum/admin/install.php ja aloita asennusprosessi. Syötä oikeat arvot oikeisiin kenttiin ja lataa config.php -tiedosto päähakemistoosi, jos sitä pyydetään. PunBB 1.3:n pitäisi asentua virheettömästi (ja se veikin aikaa).


Toivottavasti oppaassa ei ollut virheitä. Jos haluat sanoa jotakin oppaasta, sano se keskustelualueella.


Personal Tools