Differences

This shows you the differences between the selected revision and the current version of the page.

fi:punbb13:ukk 2009/06/07 01:42 fi:punbb13:ukk 2020/02/06 11:04 current
Line 1: Line 1:
====== PunBB 1.3:n usein kysytyt kysymykset ====== ====== PunBB 1.3:n usein kysytyt kysymykset ======
-Jos et löydä kysymystä täältä (tai jos ratkaisu ei toimi sinulla) ja [[http://punbb.informer.com/forums/search/|PunBB:n keskustelualueen haku]] ei palauta mitään, sinun pitää [[http://punbb.informer.com/forums/new/topic/64/|tehdä uusi aihe]] [[http://punbb.informer.com/forums/forum/64/punbb-13-troubleshooting/|PunBB 1.3:n vianetsintäfoorumille]] (vain englanniksi).+Jos et löydä kysymystä täältä (tai jos ratkaisu ei toimi sinulla) ja [[https://punbb.informer.com/forums/search/|PunBB:n keskustelualueen haku]] ei palauta mitään, sinun pitää [[https://punbb.informer.com/forums/new/topic/64/|tehdä uusi aihe]] [[https://punbb.informer.com/forums/forum/64/punbb-13-troubleshooting/|PunBB 1.3:n vianetsintäfoorumille]] (vain englanniksi).
===== Asennus ===== ===== Asennus =====
Line 13: Line 13:
  - Avaa keskustelualueen etusivu (esim. ''http://esimerkki.fi/keskustelu/index.php'' selaimessasi) ja seuraa ohjeita.   - Avaa keskustelualueen etusivu (esim. ''http://esimerkki.fi/keskustelu/index.php'' selaimessasi) ja seuraa ohjeita.
-Katso myös: [[1.3:Asentaminen SourceForge.netiin]]+Katso myös: [[fi/punbb13/asentaminen_sourceforge.netiin|Asentaminen SourceForge.netiin]]
===== Lisäosien asennus ===== ===== Lisäosien asennus =====
-  - Lataa lisäosapaketti [[http://punbb.informer.com/extensions/|PunBB:n lisäosavalikoimasta]] (vain englanniksi) tai jostain muusta paikasta. Pura se keskustelualueesi ''extensions'' -hakemistoon. Esim. keskustelualueesi päähakemisto on ''/home/user/esimerkki.fi/punbb/'' ja lataat ''pun_bbcode'' -lisäosan. Asentaaksesi lisäosan, ''/home/user/esimerkki.fi/punbb/extensions/pun_bbcode/manifest.xml'' pitää olla olemassa.+  - Lataa lisäosapaketti [[https://punbb.informer.com/extensions/|PunBB:n lisäosavalikoimasta]] (vain englanniksi) tai jostain muusta paikasta. Pura se keskustelualueesi ''extensions'' -hakemistoon. Esim. keskustelualueesi päähakemisto on ''/home/user/esimerkki.fi/punbb/'' ja lataat ''pun_bbcode'' -lisäosan. Asentaaksesi lisäosan, ''/home/user/esimerkki.fi/punbb/extensions/pun_bbcode/manifest.xml'' pitää olla olemassa.
  - Kirjaudu sisään keskustelualueella ja mene Ylläpito => Lisäosat (''http://esimerkki.fi/punbb/admin/extensions.php?section=install''). Ladattu lisäosa pitäisi olla listattuna siellä.   - Kirjaudu sisään keskustelualueella ja mene Ylläpito => Lisäosat (''http://esimerkki.fi/punbb/admin/extensions.php?section=install''). Ladattu lisäosa pitäisi olla listattuna siellä.
  - Klikkaa ''Asenna lisäosa'' ja seuraa ohjeita.   - Klikkaa ''Asenna lisäosa'' ja seuraa ohjeita.

Personal Tools